Portal carp.rs je nastao kao potreba da na jednom mestu, šarandžije imaju sve neophodne najnovije informacije o jezerima kao i šaranskom ribolovu uopšte.

Vizija portala

Portal carp.rs ima viziju a to je da svakom šarandžiji omogući brzu i laku rezervaciju mesta za pecanje online, na komercijalnim jezerima u našoj zemlji ali i u zemljama regiona i sveta. Nema više potrebe da okrećete razne brojeve telefona ne bi li dobili bilo kakvu informaciju o nekom komercijalnom reviru. Strepnja da li će Vas to mesto slobodno zaista i čekati kada dodjete na vodu je sada prošlost.

Uz samo par klikova na brzo i lako do rezervacije mesta na komercijalnom jezeru. Zahvaljujući našem naprednom sistemu za rezervaciju koji se svakodnevno razvija i ažurira izbegavaju se sve neprijatnosti uzrokovane lošom komunikacijom. Sportski ribolovci širom sveta mogu biti 100% sigurni da će ih to mesto koje su rezervisali zaista i čekati slobodno kada dođu na jezero.

Jezera sa druge strane takođe imaju preglednu statistiku rezervacija tako da ne može doći do poklapanja odnosno da je neko drugi za isti datum već rezervisao to mesto.

Portal carp.rs neće biti samo portal o šaranskom ribolovu već će se sajt baviti i drugim važnim temama. Za neke su te teme sporedne a za nas izuzetno važne: bonton ponašanja sportskog ribolovca, tretiranje upecane ribe, štetni mamci za metabolizam ribe itd.. O svim ovim temama ali i mnogim drugim pisaćemo na našem blogu u saradnji sa najeminentnijim stručnjacima iz zemlje i inostranstva.

Činjenica je da živimo u zemlji gde je krivolov itekako zastupljen. Svedoci smo da je sve manje ne samo šaranske vrste ribe već i drugih vrsta riba. Najčešće je krivolov zastupljen na divljim vodama mada često i komercijalni reviri nisu izuzeti. U nedostatku noćnog osvetljenja i ribočuvara, lovokradice lako pronađu način za ovo nedelo. Portal carp.rs će se svim snagama boriti protiv krivolova.

Jedan deo profita sajta će svake godine biti namenjen poribljavanju komercijanog revira kojeg izaberu šarandžije.

Misija portala

Misija portala da širi pokret „Uhvati i pusti“ među šarandžijama. Ova fraza se nalazi i u glavnom moto-u našeg portala „Uhvati radi uživanja, slikaj radi uspomene, pusti radi budućnosti“. Pokret „Uhvati i pusti“ je već dugo zastupljen na jezerima i među šarandžijama u svetu.

Činjenica da je sve više sportskih ribolovaca među šarandžijama obećava i daje snagu da gledamo u svetliju budućnost.

Bistro!