• becmenska-bara-surcin-beograd

  Bečmenska bara, Surčin

  Bečmenska bara se nalazi na tridesetak kilometara od Beograda,nedaleko od Surčina u mestu Bečmen. Kompleks se sastoji od 4 jezera i ribnjakom gazduje Javno preduzeće za sport i rekreaciju Gradske opštine Surčin. Za pecanje na ovom reviru plaća se posebna dnevna dozvola.

  600 RSD Pročitajte još
 • conopljansko-jezero

  Čonopljansko jezero, Čonoplja

  Čonopljansko jezero ili, kako se zvanično naziva, vodoakumulacija Čonoplja, nastalo je pre četvrt veka pregrađivanjem Kanala 300 za potrebe vodosnabdevanja ZZ „Bačka“. Smešteno je na prelepoj Telečkoj visoravni, na 5km od naseljenog mesta Čonoplja, na putu prema Pačiru, i samo 15km od grada Sombora.

 • Jezero Šaran Debeljača

  Debeljačka jezera , Debeljača

  Debeljačka jezera čini kompleks od pet jezera od kojih su četiri kultivisana i uređena po svim merilima takmičarskih voda. Ovo su veštačka jezera nastala u starom glinokopu, koji se vremenom ispunio vodom, a zahvaljujući domaćinskom gazdovanju i redovnom poribljavanju, sada je ovo izuzetno bogata voda.

 • jegricka-bara-rodpod

  Jegrička bara, Žabalj

  Jegrička bara, Žabalj je komercijalni revir koji se nalaze na reci Jegrički, desnoj pritoci Tise. Iako je najveći i najduži vodotok južne Bačke, ukupne dužine 65 km, ona nije prava reka već čitav niz bara povezanih širim ili kraćim udubljenjima. Krajem 2005. godine opština Žabalj donela je Odluku o proglašenju parka prirode „Jegrička“. Dođete, pecate i uživate u prirodi.

 • Jekić Jezera, Bosna i Hercegovina

  Jekić Jezera, Obudovac

  Jezera Jekića u Obudovcu predstavljaju raj za šarandzije na Balkanu. Na prelepom jezeru koje je nepravilnog oblika i prelepe prirode nalazi se 12 šaranskih pozicija. Jezero je prebogato ribom i svake godine se dodatno poribljava. Na jezero vazi pravilo uhvati i pusti

  1.800 RSD Pročitajte još
 • jezero-ada-safari-beograd-ulaz

  Jezero “Ada Safari”, Beograd

  Malo jezero je očišćeno 1994.god., pokošeno, poribljenio i postaje najatriktivnija komercijalna voda u EX Jugoslaviji sa najbrojnijim kapitalnim primercima šarana. Oživljen je sportski ribolov u sred Beograda sa vrlo strogim pravilima, a sve u cilju zaštite kapitalnih primeraka ove rečne lisice.

 • jezero balint, bački vinogradi

  Jezero “Balint”, Bački vinogradi

  Na dvadesetak kilometara od Subotice u pravcu Horgoša, starim putem, s leve strane nalazi se Balint Jezero. Konačan oblik Balint Jezero-a dobio je nakon višegodišnjeg ulaganja posle 2010 godine. Mirno i tiho okruženje podseća na engleski stil ribolovačkih jezera. Ukupna površina celog jezera iznosi 3,8 hektara od toga površina vode je oko 2,8 hektara. Prosečna dubina je 2,5 metara (između 1,5 i 3,5 metara).

 • jezero Beli Bager Banatski Karlovci 1

  Jezero “Beli Bager”, Banatski Karlovac

  Na 64-tom kilometru od Beograda na međunarodnom putu E-94 Beograd-Temišvar, a na pola izuzetno dobrog i skoro izgrađenog puta od Pančeva ka Vršcu nalazi se mesto Banatski Karlovac, a u njemu Jezero Beli Bager!

 • jezero figura novi itebej

  Jezero “Figura”, Novi Itebej

  Dana 5. aprila na jezeru u Novom Itebeju sprovedeno je poribljavanje ribnjaka u organizaciji članova Udruženja sportskih ribolovaca “Figura”. U vodu je pušteno 600kg šarana od 2-5kg, 100kg amura 0.2-1.5kg, i 50kg karaša.

 • jezero grgec - zitiste

  Jezero “Grgeč” – Žitište

  Žitište može da pohvali sa novim sportskim ribnjakom, a meštani ovog mesta veruju da je ova investicija dobra i da će zaista služiti nameni.

Pretraži rezervacije

Pronađi poziciju iz snova!

Raspon cene 400 RSD - 10.530 RSD