Pronađeno 1 jezero

 • becmenska-bara-ulovi-big-carp

  Bečmenska bara, Surčin

  Bečmenska bara se nalazi na tridesetak kilometara od Beograda,nedaleko od Surčina u mestu Bečmen. Kompleks se sastoji od 4 jezera i ribnjakom gazduje Javno preduzeće za sport i rekreaciju Gradske opštine Surčin. Za pecanje na ovom reviru plaća se posebna dnevna dozvola.

  600 RSD Прочитајте још
 • Jezero Šaran Debeljača

  Debeljačka jezera , Debeljača

  Debeljačka jezera čini kompleks od pet jezera od kojih su četiri kultivisana i uređena po svim merilima takmičarskih voda. Ovo su veštačka jezera nastala u starom glinokopu, koji se vremenom ispunio vodom, a zahvaljujući domaćinskom gazdovanju i redovnom poribljavanju, sada je ovo izuzetno bogata voda.

  400 RSD Прочитајте још
 • milan-krstin-amur22kg

  Golden Carp Lake, Donji Petrovac

  Nalazi se na 20-tak km od St. Pazove prema Rumi. Jezero je nešto manjih dimenzija (dužina 260m a širina 80-130 m) i ima lepo obeleženih 10 pozicija za pecanje. Dubina jezera je oko 1,5 m. Okolina jezera je pokošena i lepo uređena ali bez nekog zaklona ili hlada za ribolovce.

 • jegricka-bara-rodpod

  Jegrička bara, Žabalj

  Jegrička bara, Žabalj je komercijalni revir koji se nalaze na reci Jegrički, desnoj pritoci Tise. Iako je najveći i najduži vodotok južne Bačke, ukupne dužine 65 km, ona nije prava reka već čitav niz bara povezanih širim ili kraćim udubljenjima. Krajem 2005. godine opština Žabalj donela je Odluku o proglašenju parka prirode „Jegrička“. Dođete, pecate i uživate u prirodi.

  700 RSD Прочитајте још
 • Jekić Jezera, Bosna i Hercegovina

  Jekić Jezera, Obudovac

  Jezera Jekića u Obudovcu predstavljaju raj za šarandzije na Balkanu. Na prelepom jezeru koje je nepravilnog oblika i prelepe prirode nalazi se 12 šaranskih pozicija. Jezero je prebogato ribom i svake godine se dodatno poribljava. Na jezero vazi pravilo uhvati i pusti

  3.000 RSD Прочитајте још
 • jezero-ada-safari-beograd-ulaz

  Jezero “Ada Safari”, Beograd

  Malo jezero je očišćeno 1994.god., pokošeno, poribljenio i postaje najatriktivnija komercijalna voda u EX Jugoslaviji sa najbrojnijim kapitalnim primercima šarana. Oživljen je sportski ribolov u sred Beograda sa vrlo strogim pravilima, a sve u cilju zaštite kapitalnih primeraka ove rečne lisice.

 • jezero-backi-jarak-pecarosi-riba

  Jezero Bački Jarak, Bački Jarak

  Kompletan kompleks je smešten na 2 ha, dok je vodena površina 1.5 ha. Jezero je pravougaonog oblika dimenzija 286 m sa 55 m. Dubina jezera je od 0.5 m do 2.5 m na pojedinim mestima, a u proseku između 1 m i 2 m dubine. Peca se samo sa jedne obale jezera koja je markirana sa 15 mesta.

  700 RSD Прочитајте још
 • jezero balint, bački vinogradi

  Jezero Balint, Bački vinogradi

  Na dvadesetak kilometara od Subotice u pravcu Horgoša, starim putem, s leve strane nalazi se Balint Jezero. Konačan oblik Balint Jezero-a dobio je nakon višegodišnjeg ulaganja posle 2010 godine. Mirno i tiho okruženje podseća na engleski stil ribolovačkih jezera. Ukupna površina celog jezera iznosi 3,8 hektara od toga površina vode je oko 2,8 hektara. Prosečna dubina je 2,5 metara (između 1,5 i 3,5 metara).

 • jezero Beli Bager Banatski Karlovci 1

  Jezero Beli Bager, Banatski Karlovac

  Na 64-tom kilometru od Beograda na međunarodnom putu E-94 Beograd-Temišvar, a na pola izuzetno dobrog i skoro izgrađenog puta od Pančeva ka Vršcu nalazi se mesto Banatski Karlovac, a u njemu Jezero Beli Bager!

  1.000 RSD Прочитајте још
 • jezero Čepel Zrenjanin carp.rs

  Jezero Čepel , Zrenjanin

  Jezero Čepel je nekoliko dugotrajnih sezona bilo pod zabranom ribolova. Relativno skoro je konačno uspostavljen režim slobodnog pecanja na ovoj vodi. KSR Banat je formirao klubsko ribolovačko kampiralište, pre svega kolega iz šaranskog ribolova koji su jasno opredeljeni ka ribolovačkom geslu “Uhvati i pusti”.