Ukupno pronađeno: 10 jezera

 • Jekić Jezera, Bosna i Hercegovina

  Jekić Jezera, Obudovac

  Jezera Jekića u Obudovcu predstavljaju raj za šarandzije na Balkanu. Na prelepom jezeru koje je nepravilnog oblika i prelepe prirode nalazi se 12 šaranskih pozicija. Jezero je prebogato ribom i svake godine se dodatno poribljava. Na jezero vazi pravilo uhvati i pusti

  3.000 RSD Pročitajte još
 • jezero Čepel Zrenjanin carp.rs

  Jezero Čepel , Zrenjanin

  Jezero Čepel je nekoliko dugotrajnih sezona bilo pod zabranom ribolova. Relativno skoro je konačno uspostavljen režim slobodnog pecanja na ovoj vodi. KSR Banat je formirao klubsko ribolovačko kampiralište, pre svega kolega iz šaranskog ribolova koji su jasno opredeljeni ka ribolovačkom geslu “Uhvati i pusti”.

  1.800 RSD Pročitajte još
 • crni-vir-kac-ulovi-4

  Jezero Crni Vir, Kać

  Jezero Crni Vir ima 15 mesta za rekreativni ribolov, a za šarandžijska takmičenja ima 10 mesta. Mala voda će imati deset mesta za pecanje. Pecanje na glavnom jezeru je dozvoljeno parabolicima,štek štapom i method feeder tehnikom. Glavno jezero je predvidjeno za šarandžije sa parabolik štapovima, za pecaroše sa štek štapovima i za ljubitelje feeder tehnike. Oni koji žele da pecaju meč ili drugom plovkaroškom tehnikom na raspolaganju je mala voda.

  700 RSD Pročitajte još
 • jezero grgeč zitište ulovi

  Jezero Grgeč – Žitište

  Žitište može da pohvali sa novim sportskim ribnjakom, a meštani ovog mesta veruju da je ova investicija dobra i da će zaista služiti nameni.

  500 RSD Pročitajte još
 • Jezero Laguna Batasko veliko selo

  Jezero Laguna – Banatsko Veliko Selo

  Jezero Laguna, revir koji se prostire se na 2 – 2,5 ha, poribljen šaranskom ribom – autohtoni šaranima tzv. „vretenarima“ koji su ostali jos od ranije, dok je revir bio bara.

  700 RSD Pročitajte još
 • Jezero Mika Alas - Beograd

  Jezero Mika Alas – Beograd

  Jezero Mika Alas, je stari ribnjak površine od oko 300 ha. Revir se nalazi u beogradskom prigradskom naselju Krnjača, na oko deset kilometara od samog centra Beograda. Iz vodenog ogledala starog ribnjaka izdvojeno je manje jezero površine od oko šest hektara, na kojem su ubrzo zatim počeli zemljani pripremni radovi.

  1.200 RSD Pročitajte još
 • Jezero Pelagićevo

  Jezero Pelagićevo, Bosna i Hercegovina

  Jezero Pelagićevo nalazi se Bosni i Hercegovini i nastalo je šezdesetih godina prošlog veka, iskopavanjem šljunka za potrebe izgradnje magistralnog puta Tuzla-Orašje.

  7.200 RSD Pročitajte još
 • Akcija! jezero-tresetiste-priroda

  Jezero Tresetište, Subotica

  U tipičnom geografskom području Subotičko – Horgoške pesčare, na samom severu regiona Vojvodine, nedaleko od mesta Palić, nalazi se jezero Tresetište. Ne vidja se tako često, perfektan sklop prirodnih fenomena: stogodišnja borova šuma sa jedne strane i peščano stepski krajolik sa druge. A izmedju njih – pravi biser. Jezero Tresetište je pravi raj za sportske ribolovce – šarandžije.

  2.200 RSD Pročitajte još
 • jezero Žabar, Donji Žabar

  Jezero Žabar, Donji Žabar

  Ribolov na jezeru Žabar obavlja se samo i isključivo po principu i u skladu sa pokretom „Uhvati i pusti“ (Catch & Release). Ako želite da upecate kapitalca onda je jezero Žabar pravi izbor za Vas. Na ovom jezero pecaju se primerci od 10 do čak 40kg.

  14.200 RSD Pročitajte još
 • kasapska-ada-novi-sad-pozicija10

  Kasapska Ada, Novi Sad

  Kasapska Ada – Iz pravca Beograda skrenete na odvajanje za Novi Sad i nakon što prođete, tj. ne skrenete desno za Novi Sad, nego nastavite prema Temerinskoj petlji, nakon 300m ima putokaz sa desne strane i tu skrenete ka jezeru.

  800 RSD Pročitajte još